logotyp
Login

GDPR

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:
Mgr. David Záhora, e-mail: poverenec@gepardservices.cz

Pověřenec pro ochranu osobních údajů byl ustanoven na základě Obecného nařízení pro ochranu osobních údajů (GDPR) a je nezávislým garantem správného nakládání s osobními údaji a také prostředníkem mezi organizací, dozorovým orgánem (Úřadem pro ochranu osobních údajů) a veřejností (subjektem údajů).

Nástěnka

Předškoláček

Ve dnech 14.2. a 14.3.2023 se od 16,00 hodin koná schůzka s rodiči a budoucími školáky, na které budete seznámeni s prostory a výukou na této škole.

Nové telefonní kontakty

Na všech pracovištích základní a mateřské školy jsou nová telefonní čísla. Pevné linky již nefungují.

Základní škola:
p. ředitelka Mgr. I. Adamcová 773 826 979
p. P. Nováková 773 826 978
Mgr. A. Hrstková 773 826 977
Mgr. E. Balounová 773 826 976

Mateřská škola:
1. oddělení - 773 826 972 - malé děti
2. oddělení - 773 826 973 - střední a velké děti

Školní jídelna: 773 826 974

Nabídka zájmových kroužků v ZŠ

V záložce informace o ZŠ naleznete nabídku kroužků pro školní rok 2022/23.

Ombudsman dětem

- naleznete v záložce informace pro rodiče MŠ i ZŠ

Školní jídelna

Nejnovější jídelníček naleznete zde

Novinky

Základní škola a Mateřská škola Žehuň
okres Kolín
Žehuň 52
Žehuň
289 05
Přihlášení do systému
HOME
Základní škola a Mateřská škola Žehuň
NAPIŠTE NÁM
ŠABLONY
PROJEKTY
ŠKOLNÍ AKCE
KONTAKT
  • image 30
  • image 32
  • image 31
  • image 34
  • image 35

Created by © 2013 - 2021 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek pro školy